"Bohemian Rhapsody", filmul biografic de succes care rememorează istoria formaţiei Queen, a acumulat nu mai puţin de un miliard de dolari în lumea întreagă de la lansarea în sălile de cinema, în noiembrie 2018. O sumă consistentă de care nu a profitat însă niciun membru al formaţiei. Este ceea ce afirmă chitaristul Brian May într-un interviu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am izbucnit în râs, sincer, zilele trecute, pentru că într-un articol se afirma că noi am devenit bogaţi graţie acestui film", a povestit amuzat Brian May, la BBC Radio. "Dacă ar şti. Noi ne-am văzut cu un contabil acum câteva zile şi nu am câştigat nicio centimă de pe urma acestui film". 

"Nu este comic?", a adăugat el ironic, întrebând: "Până la ce punct un film trebuie să fie un succes înainte de a începe să facă bani?". "Există atâţia oameni care au lucrat la asta, bineînţeles", a precizat el, lăsând să se înţeleagă că formaţia va fi cu siguranţă remunerată mai târziu. 

Muzicianul a precizat totuşi că "senzaţia" pentru participarea la crearea unui astfel de film a meritat totul. 

"Această senzaţie este atât de genială, faptul că acest film a fost lansat şi că Freddie (Mercury, liderul grupului care a murit în 1991) a fost întruchipat cu demnitate dar fără a fi însă îndulcit în vreun fel", a mărturisit el. "Este foarte adevărat şi asta îi emoţionează pe oameni". 

"Bohemian Rhapsody" a primit cele mai multe trofee - 4 - pentru "cel mai bun actor în rol principal" (Rami Malek), "cel mai bun montaj", "cel mai bun mixaj de sunet” şi "cel mai bun montaj de sunet" la gala premiilor Oscar 2019. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.