Un brad de Crăciun înalt de 26 de metri a fost amplasat, joi seară, în Piaţa Sfatului din Braşov, urmând să fie împodobit cu globuri verzi, roşii, argintii şi aurii. Alţi zece brazi vor fi aşezaţi în cartierele oraşului. La Braşov, sărbătorile de iarnă vor începe în 29 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În această seară, Primăria Braşov, cu sprijinul Regiei Pădurilor Kronstadt, a amplasat Bradul de Crăciun în Piaţa Sfatului. Acesta provine dintr-o păşune, proprietate a Municipiului Braşov, din zona Poienii de Jos. El are o înălţime de 26 de metri şi conform studiului realizat de Facultatea de Silvicultură are vârsta de 53 de ani (creştere în diametru = 12, 73 mm/an) creştere regulată, excentricitate redusă (creştere dreaptă in plan vertical)", au arătat reprezentanţii Primăriei Braşov, într-o postare pe Facebook.

Bradul va fi împodobit cu globuri verzi, roşii, argintii şi aurii, iar luminiţele vor fi în culori calde.

"Anul acesta sărbătorile de iarnă vor începe in 29 noiembrie. Pe lângă bradul de Crăciun din Piaţa Sfatului, municipalitatea va amplasa alţi 10 brazi în cartierele Braşovului. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Municipalitatea vrea să aducă un strop din magia Crăciunului în fiecare cartier braşovean!", au menţionat reprezentanţii Primăriei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.