Brad Pitt şi George Clooney sunt implicaţi într-un proiect Apple Studios regizat de Jon Watts, cunoscut pentru cele mai recente trei filme „Spider-Man”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul a fost subiectul unui război al ofertelor, potrivit unor surse citate de Deadline.

A fost menţionat că Lionsgate, Sony, Netflix, Universal, Amazon, Annapurna Pictures şi Warner Bros. au dat târcoale proiectului care reuneşte starurile „Ocean’s Eleven”.

Potrivit Deadline, este avută în vedere şi o lansare în cinematografe a acestui film.

Watts va scrie, regiza şi produce împreună cu Smokehouse Pictures a lui Clooney şi Plan B Entertainment a lui Pitt.

Deşi nu sunt cunoscute multe despre acţiunea filmului, aparent, este centrat pe doi intermediari care obţin acelaşi contract.

Producţia este cea mai recentă achiziţie a Apple Studios, care are în calendar „Emancipation”, regizat de Antoine Fuqua, cu Will Smith, şi westernul „Killers of the Flower Moon” al lui Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro.

Pitt şi Clooney au colaborat ca producători şi pentru „Burn After Reading” (2008) al fraţilor Joel şi Ethan Coen.

George Clooney a regizat „The Tender Bar”, cu Ben Affleck şi Tye Sheridan, pentru Amazon, care va fi lansat pe 17 decembrie, iar Watts a regizat toate trei cele mai recent filme „Spider-Man”. Cel mai recent, „Homecoming”, va fi lansat iarna aceasta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.