Justiţia franceză a condamnat în aprilie societatea care administrează domeniul deţinut de Brad Pitt şi de Angelinei Jolie în sudul Franţei la plata a 500.000 de euro unei artiste franceze care s-a ocupat de designul din reşedinţă, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informaţia a fost dezvăluită joi de cotidianul Libération, fiind confirmată de o sursă judiciară.

Curtea de Apel din Paris i-a dat dreptate pe 19 aprilie lui Odile Soudant, artistă specializată în instalaţii luminoase, într-un litigiu pe care aceasta l-a avut cu societatea "Château Miraval". Acesta este numele vastei proprietăţi din localitatea Var, achiziţionată în 2008 de cuplul de actori, care astăzi se află în procedură de divorţ. 

Justiţia franceză a condamnat această societate să plătească aproape 450.000 de euro administratorului judiciar al Lumières Studio, întreprindere creată de Odile Soudant, astăzi în faliment. 

Societatea "Château Miraval" a fost de altfel somată să plătească şi 8.000 de euro designerului pentru onorariile sale, precum şi 60.000 de euro prejudiciu de imagine şi reputaţie. Împreună cu 50.000 de euro cheltuieli de judecată, factura totală depăşeşte 500.000 de euro. 

Cei doi actori asigurau în martie că în ciuda separării, proprietatea unde şi-au celebrat nunta în 2014 nu va fi scoasă la vânzare. 

În septembrie 2016, Angelina Jolie a anunţat decizia separării ca urmare a unei dispute dintre Brad Pitt, dependent de alcool, şi Maddox, fiul cel mare al celor doi. Jolie a obţinut custodia celor şase copii înainte de a-i acorda dreptul de vizită fostului soţ. 

În luna iunie, Angelina Jolie s-a mutat într-o nouă casă în cartierul Los Feliz, la Los Angeles, pentru a le permite copiilor să-şi revină din şoc. "Nu ar fi surprinzător dacă ei ar anunţa că renunţă la divorţ şi că încearcă să găsească o soluţie", a concluzionat sursa. "Toată lumea crede că ar trebui să se împace".

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit pe 15 septembrie 2016, iar actriţa americană a depus actele de divorţ pe 19 septembrie. Cei doi actori americani au avut o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014, având împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 13 ani, Zahara, 12 ani, şi trei biologici -  Shiloh, 11 ani, şi gemenii în vârstă de 9 ani Knox şi Vivienne.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.