Brad Pitt urmează să facă un test antidrog şi antialcool, ca parte a înţelegerii cu Angelina Jolie, de care s-a despărţit de curând, convenţie care i-ar permite să-şi vadă cei şase copii, potrivit unor persoane apropiate familiei, citate de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acordul temporar, care este valabil până în 20 octombrie, a fost prima convenţie între cei doi după ce Angelina Jolie a intentat divorţ pe 20 septembrie. Actriţa a invocat “sănătatea familiei” şi a cerut custodia deplină a copiilor.

Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, şi Angelina Jolie, 41 de ani, au fost de acord să urmeze consiliere individuală. Brad Pitt îşi va vizita copiii în prezenţa unui terapeut, au precizat sursele citate.

Deocamdată, nu s-a luat nicio decizie legală asupra custodiei copiilor.

De la separarea din 15 septembrie, Brad Pitt nu şi-a văzut cei şase copii, trei biologici şi trei adoptaţi, au precizat reprezentanţii actorului.

La câteva ore după confirmarea informaţiilor referitoare la divorţul cuplului, Brad Pitt a acordat o scurtă declaraţie de presă pentru revista People. ”Sunt foarte trist, dar ceea ce contează cel mai mult este binele copiilor noştri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă”.

Actriţa a cerut custodia totală a copiilor Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Angelina Jolie a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, în anul 2000, pentru evoluţia ei din filmul ”Girl, Interrupted” şi a fost nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, în 2009, pentru prestaţia ei actoricească din filmul ”Changelling”. De asemenea, vedeta americană a primit un Oscar onorific în 2014, pentru implicarea sa în acţiuni umanitare.

Brad Pitt a câştigat premiul Oscar în 2014 în calitate de producător al filmului ”12 Years a Slave” şi a fost nominalizat de alte cinci ori la Oscar - de trei ori în calitate de actor, pentru rolurile din filmele ”Twelve Monkeys”, ”The Curious Case of Benjamin Button” şi ”Moneyball”, şi de două ori în calitate de producător, pentru filmele ”Moneyball” şi ”The Big Short”.

După ”Mr. & Mrs. Smith”, Angelina Jolie şi Brad Pitt au mai jucat împreună într-un singur film - ”By the Sea”, lansat la sfârşitul anului 2015. Regizat de Angelina Jolie, filmul prezintă relaţia dificilă a unui cuplu care încearcă să îşi salveze căsnicia şi pleacă într-o vacanţă în Franţa.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.