Brad Pitt va fi recompensat de Sindicatul producătorilor americani cu trofeul onorific „David O. Selznick” pentru întreaga activitate, alături de Dede Gardner şi Jeremy Klainer, partenerii lui din compania Plan B.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trofeul numit după producătorul filmelor „Gone With the Wind” şi „Rebecca” este acordat producătorilor pentru activitatea extraordinară în cinematografie.

Între cei care au fost în trecut recompensaţi cu această distincţie se numără Barbara Broccoli, Jerry Bruckheimer, Kathleen Kennedy, Frank Marshall, Steven Spielberg şi Kevin Feige.

Plan B a produs, în 18 ani de activitate, numeroase lungmetraje premiate şi nominalizate de Academia americană de film, între care „12 Years a Slave” şi „Moonlight”, „Vice”, „The Big Short”, „Selma”, „If Beale Street Could Talk” şi „The Tree of Life”.

Cel mai recent, Plan B a produs „The King”, „Ad Astra” şi „The Last Black Man in San Francisco”. În prezent, se află în postproducţie cu „Blonde”, regizat de Andrew Dominik, cu Ana de Armas în distribuţie, pentru Netflix, şi „Minari”, de Lee Isaac Chung, cu Steven Yuen, pentru A24.

Nominalizările pentru cea de-a 31-a ediţie a galei de decernare a premiilor Sindicatului producătorilor americani (Producers Guild of America, PGA) vor fi anunţate pe 19 decembrie. Ceremonia va avea loc pe 18 ianuarie, în Los Angeles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.