„Thor: Love and Thunder/ Thor: Iubire şi tunete”, cu Chris Hemsworth şi Natalie Portman în rolurile principale, s-a menţinut pe primul loc la box office-ul românesc, în al treilea weekend de la debut, cu încasări de 603.488 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cel mai nou film din franciză, Thor, Zeul Tunetului îşi uneşte puterile cu Regele Valkyrie, Korg şi cu fosta sa iubită, devenită între timp noul „Mighty Thor” (Puternicul Thor), pentru a înfrunta un ucigaş galactic cunoscut sub numele de „Gorr the God Butcher” (Gorr Călăul Zeilor), care vrea să anihileze specia zeilor, căutând răzbunare.

„Minionii 2” stagnează pe locul doi, în al patrulea weekend de la premieră, cu încasări de 388.433 de lei. Filmul de animaţie a fost văzut de 18.288 de spectatori, potrivit datelor cinemagia.ro. 

„Top Gun: Maverick” a rămas pe trei, după nouă weekenduri de la lansare. Filmul cu Tom Cruise a avut încasări de 192.310 de lei, după ce a fost văzut în cinematografe de 7.698 de spectatori. 

Filmul biografic „Elvis” a urcat pe patru în clasamentul românesc de weekend, după ce a fost văzut de 4.432 de spectatori şi a generat venituri de 113.092 de lei. 

Lungmetrajul horror „Telefonul negru”, în regia lui Scott Derrickson, cu Ethan Hawk în rol principal, a coborât patru locuri, până pe cinci, în al cincilea weekend de la premieră. Filmul a avut încasări de 105.455 de lei. 

Topul este completat de „Jurassic World: Dominaţia”, pe locul şase, „Lighyear”, pe şapte, „Fabrica de vise”, pe poziţia opt, animaţia „Belle” şi „Sonic the Hedgehog 2”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.