Filmul „Jumanji: Welcome to the Jungle”, regizat de Jake Kasdan, cu Dwayne Johnson în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, după ce a generat încasări de 20,04 de milioane de dolari, în cel de-al cincilea weekend de la debut. Între primele zece lungmetraje clasate se numără trei premiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul „Cei 12 invincibili/ 12 Strong”, regizat de Nicolai Fuglsig, cu Chris Hemsworth, Michael Shannon, William Fichtner şi Elsa Pataky în distribuţie, a debutat pe cel de-al doilea loc în box office-ul din America de Nord, cu încasări de 16,5 milioane de dolari.

Bazat pe evenimente reale, pelicula urmăreşte povestea primei echipe a Forţelor Speciale desfăşurate în Afganistan după tragicul atac asupra turnurilor gemene din 11 septembrie. Sub conducerea unui nou căpitan, echipa trebuie să colaboreze cu un războinic afgan periculos pentru a elimina talibanii. După ce reuşesc să intre în secret în ţară, ei trebuie să-şi persecute inamicii de pe pământurile muntoase şi să ajute luptătorii afgani să obţină control asupra oraşului Mazar-i-Sharif. Curând, aceştia sunt depăşiţi numeric şi implicaţi într-o situaţie periculoasă care le ameninţă viaţa. Într-o atmosferă apăsătoare, misiunea le testează limitele şi le solicită cele mai bune strategii de luptă, potrivit cinemagia.ro.

Thrillerul „Frăţia Hoţilor/ Den of Thieves”, regizat de Christian Gudegast, cu Gerard Butler, Jordan Bridges, Evan Jones, 50 Cent, Maurice Compte şi Kaiwi Lyman-Mersereau în distribuţie, a debutat pe cel de-al treilea loc în clasament, cu încasări de 15,3 de milioane de dolari.

În acest film, planul jafului suprem porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a unei sume de 120 de milioane de dolari, chiar sub supravegherea celui mai performant department al poliţiei din Los Angeles. Unii dintre infractori au insigne de poliţişti.

„The Post” al lui Steven Spielberg, cu Tom Hanks şi Meryl Streep în rolurile principale, a coborât două poziţii în clasament, ajungând pe cel de-al patrulea loc, după ce a generat în weekend încasări de 12,1 milioane de dolari. Filmul a fost lansat în câteva săli de cinema pe 22 decembrie şi, la nivel global, pe 12 ianuarie.

Musicalul „The Greatest Showman”, cu Hugh Jackman în rol principal, se află pe poziţia a cincea în box office-ul nord-american, după ce a generat, în cel de-al cincilea weekend de la debut, încasări de 11 milioane de dolari.

Comedia „Paddington 2”, de Paul King, a urcat un loc în clasament, ajungând pe locul al şaselea, în cel de-al doilea weekend după lansare, în care a generat încasări de 8,2 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „The Commuter”, cu Liam Neeson şi Vera Farmiga în distribuţie, a coborât patru poziţii în box office-ul din America de Nord, ajungând pe locul al şaptelea, cu încasări de 6,6 milioane de dolari, în cel de-al doilea weekend de la debut.

„Star Wars: The Last Jedi”, regizat de Rian Johnson, se află pe locul al optulea în clasament, după ce a pierdut două poziţii faţă de weekendul trecut. După şase săptămâni de la premieră, lungmetrajul a generat încasări de 6,5 milioane de dolari, de vineri până duminică. 

Filmul horror „Insidious: The Last Key”, de Adam Robitel, a coborât patru poziţii în top, după cel de-al treilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 5,9 milioane de dolari.

Pe locul 10 în clasament se află filmul romantic „Forever My Girl”, regizat de Bethany Ashton Wolf, cu Alex Roe şi Jessica Rothe în distribuţie, care a debutat în acest weekend cu încasări de 4,7 milioane de dolari.

Filmul urmăreşte povestea unui star al muzicii country, Liam Page, care şi-a părăsit mireasa în faţa altarului, în favoarea faimei şi averii. După un deceniu, el se întoarce în oraşul său natal pentru înmormântarea celui mai bun prieten al său din liceu şi se confruntă cu consecinţele plecării sale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.