Filmul "The Suicide Squad", regizat de James Gunn, cu Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, Viola Davis, a debutat pe primul loc în box office, generând încasări de 26,5 milioane de dolari din peste 4.000 de cinematografe nord-americane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un weekend de deschidere sub 30 de milioane de dolari nu este surprinzător, având în vedere pandemia, dar este dezamăgitor, deoarece filmul „The Suicide Squad” (Warner Bros.) a costat 185 de milioane de dolari pentru a fi produs şi multe alte milioane pentru a-l promova la nivel global, scrie Variety. 

La nivel global, "The Suicide Squad" a încasat încă 35 de milioane de dolari din 70 de teritorii de peste mări, ajungând la suma de 72,2 milioane de dolari.

Producţia Disney „Jungle Cruise”, cu Emily Blunt şi Dwayne Johnson, a coborât un loc, până pe poziţia secundă, în al doilea weekend de la debut, având încasări de 15,6 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com. 

Thrillerul "Old", regizat de M. Night Shyamalan, cu Gael García Bernal şi Rufus Sewell în distribuţie, s-a menţinut pe locul trei, cu 4,1 milioane de dolari încasări. 

La fel şi thrillerul de acţiune "Black Widow", cu Scarlett Johansson în rol principal, care a rămas pe patru în al cincilea weekend de la lansare, după ce a generat încasări de 4 milioane de dolari din 3.100 de cinematografe. 

În al doilea weekend de la lansare, drama "Stillwater" (Focus Features), regizată de Tom McCarthy, cu Matt Damon, care joacă rolul unui tată ce călătoreşte în Franţa pentru a-şi ajuta fiica după ce a fost închisă pentru că şi-ar fi ucis partenera, a rămas pe cinci. Filmul a avut încasări de 2,8 milioane de dolari. 

"The Green Knight" (A24), cu Dev Patel, a coborât până pe şase, în al doilea weekend de la lansare, având 2,5 milioane de dolari încasări. 

Continuarea "Space Jam" (Warner Bros.) a coborât un loc, până pe şapte, în al treilea weekend de la lansare, generând încasări de 2,47 milioane de dolari. 

"Snake Eyes" (Paramount Pictures), derivat din povestea "G.I. Joe" şi regizat de Robert Schwentke, a coborât un loc, până pe opt, în al treilea weekend de la lansare, având încasări de 1,6 milioane de dolari. 

Top 10 al box office-ului nord-american este completat de filmul de acţiune "Escape Room: Tournament of Champions" (Sony) şi "F9: The Fast Saga" (Universal Pictures).  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.