Thriller-ul ştiinţifico-fantastic „Nope”, în regia lui Jordan Peele, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend cu 44 de milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nope” a costat 68 de milioane de dolari, semnificativ mai mult în comparaţie cu „Get Out” (un buget de 4,5 milioane de dolari) şi „Us” (cu 20 de milioane de dolari buget), potrivit Variety. 

Peele a lucrat cu starul din „Get Out” Daniel Kaluuya, alături de Keke Palmer şi Steven Yeun, la povestea fraţilor care locuiesc în California şi încearcă să surprindă dovezi video ale unui OZN.

„Thor: Love and Thunder” de la Disney a coborât pe locul doi după două săptămâni pe prima poziţie. Aventura Marvel a adăugat 22,1 milioane de dolari (o scădere de 53%) din 4.370 de locaţii, încasările la nivel naţional ajungând la 276,2 milioane de dolari. La nivel global, al patrulea film „Thor” a încasat 598 de milioane de dolari şi va depăşi pragul de 600 de milioane de dolari.

Un alt film Universal, „Minions: The Rise of Gru” a ocupat locul trei, cu 17,7 milioane de dolari din 3.816 de cinematografe. După patru săptămâni pe marele ecran, filmul de animaţie de familie a câştigat 297,8 milioane de dolari în America de Nord şi 640,2 milioane de dolari în întreaga lume.

Adaptarea literară de la Sony „Where the Crawdads Sing” a ajuns pe locul 4, cu 10,33 milioane de dolari din 3.650 de cinematografe. Drama-mister a strâns până în prezent 38,3 milioane de dolari.

„Top Gun: Maverick”, blockbusterul Paramount, a încasat 10 milioane de dolari din 3.160 de cinematografe în al nouălea weekend de la lansare, la nivel naţional generând venituri de 635 de milioane de dolari. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.