Lungmetrajul „Dune” (Warner Bros.), regizat de Denis Villeneuve, cu Timothée Chalamet şi Rebecca Ferguson în distribuţie, a avut, în weekendul de lansare, încasări de 40,1 milioane de dolari la box office-ul nord-american după ce a rulat în 4.125 de cinematografe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dune”, adaptare pentru ecran a romanului SF scris de Frank Herbert, a avut un debut respectabil la box office în condiţiile pandemiei. Filmul a debutat simultan la HBO Max, fapt care ar fi contribuit la scăderea vânzării de bilete în cinematografe. 

Filmul horror „Halloween Kills” (Universal), cu Jamie Lee Curtis în rol principal, a coborât pe locul doi în clasament, în al doilea weekend de la lansare, înregistrând 14,5 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com. În total, filmul a avut încasări de 73,1 milioane de dolari. 

„No Time to Die”, al 25-lea lungmetraj din seria „James Bond”, a coborât două locuri în clasamentul nord-american. În al treilea weekend, producţia MGM a avut 11,8 milioane de dolari. Ultimul film cu Daniel Craig în rolul Agentului 007 îi are în distribuţie pe Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armas, Ben Whishaw şi Christoph Waltz. La nivel mondial, filmul a strâns 350 de milioane de dolari. 

„Venom: Let There Be Carnage” (Sony) s-a clasat pe poziţia a patra, în coborâre trei locuri, după ce de vineri până duminică a acumulat încasări de 9,1 milioane de dolari. 

Animaţia „Ron's Gone Wrong” (Fox) a debutat pe locul cinci în clasamentul nord-american, cu încasări de 7,3 milioane de dolari. 

Animaţia „The Addams Family 2” (United Artist Releasing), un roadmovie exotic cu aventuri stranii şi umor bizar, a pierdut patru locuri, clasându-se pe şase, după ce, în al patrulea weekend de la lansare, a avut încasări de 4,3 milioane de dolari. 

Drama istorică „The Last Duel” (Fox), regizată de Ridley Scott, cu actorii Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer şi Ben Affleck în distribuţie, a coborât cinci locuri, până pe şapte, şi a strâns 2,1 milioane de dolari.

Filmul fantasy „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” (Disney) a coborât şase locuri, până pe opt în al optulea weekend de la lansare, generând 2 milioane de dolari. 

Filmul lui Wes Anderson „The French Dispatch” (Searchlight Pictures) a debutat pe locul nouă, generând încasări de 1,3 milioane de dolari din 52 de cinematografe, o medie de 25.000 de spectatori.  Filmul îi are în distribuţie pe Bill Murray, Chalamet, Frances McDormand, Benicio del Toro, Tilda Swinton şi Adrien Brody. 

Comedia indiană „Honsla Rakh” (N/A) a coborât şapte locuri, până pe poziţia a zecea, în al doilea weekend de la lansare acumulând 490.000 de dolari. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.