Producţia Disney „Jungle Cruise”, cu Emily Blunt şi Dwayne Johnson, a debutat în fruntea box office-ului nord-american de weekend cu încasări din cinematografe de 34,2 milioane de dolari şi alte 30 de milioane de dolari pe Disney Plus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Variety, pentru un film care a costat 200 de milioane de dolari, ca în cazul „Jungle Cruise”, în mod normal weekendul de debut ar fi fost dezamăgitor. Un film cu acest buget ar trebui să genereze de obicei cel puţin 500 de milioane de dolari la nivel global. Dar pandemia a afectat cinematografele. 

„The Green Knight” (A24), cu Dev Patel, a debutat, peste aşteptări, pe locul doi în box office-ul nord-american, generând încasări de 6,7 milioane de dolari din 2.790 de cinematografe. Filmul spune povestea nepotului încăpăţânat al regelui Arthur, care se angajează într-o  înfruntare cu o gigantică creatură asemănătoare unui copac.

Thrillerul „Old”, regizat de M. Night Shyamalan, cu Gael García Bernal şi Rufus Sewell în distribuţie, a coborât pe locul trei, cu încasări de 30,6 milioane de dolari. 

Thrillerul de acţiune „Black Widow”, cu Scarlett Johansson în rol principal, a coborât până pe patru, după ce a generat încasări de 167 de milioane de dolari, în al patrulea weekend de la lansare, potrivit boxofficemojo.com. 

Pe cinci a debutat drama „Stillwater” (Focus Features), regizată de Tom McCarthy, cu Matt Damon, care joacă rolul unui tată ce călătoreşte în Franţa pentru a-şi ajuta fiica după ce a fost închisă pentru că şi-ar fi ucis partenera, cu încasări de 5,1 milioane de dolari în 2.531 de cinematografe. 

Continuarea „Space Jam” (Warner Bros.) a coborât două locuri, în al treilea weekend de la lansare, până pe şase, generând încasări de 60,7 milioane de dolari. 

„Snake Eyes” (Paramount Pictures), derivat din povestea „G.I. Joe” şi regizat de Robert Schwentke, a coborât pe şapte în al doilea weekend de la lansare, cu încasări de 22,2 milioane de dolari. 

Filmul de acţiune „F9: The Fast Saga” (Universal Pictures), cu Vin Diesel în rol principal, s-a clasat pe poziţia a opta, în coborâre trei locuri, faţă de weekendul anterior, după ce a obţinut 168 de milioane de dolari. 

Top 10 al box office-ului nord-american este completat de filmul de acţiune „Escape Room: Tournament of Champions” (Sony) şi animaţia animaţia „The Boss Baby: Family Business” (Universal Pictures). 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.