Filmul „Cincizeci de umbre descătuşate/ Fifty Shades Freed”, regizat de James Foley, al treilea lungmetraj şi ultimul din seria erotică, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 38,8 milioane de dolari, potrivit site-ului boxofficemojo.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Fifty Shades Freed” îi are în distribuţie pe Jamie Dornan şi Dakota Johnson, iar scenariul este semnat de Niall Leonard. La nivel internaţional, pelicula a generat încasări de 98,1 milioane de dolari.

Filmul „Peter Iepuraşul/ Peter Rabbit”, regizat de Will Gluck, cu James Corden, Sia, Fayssal Bazzi, Domhnall Gleeson, Colin Moody şi Sam Neill în distribuţie, a debutat pe cel de-al doilea loc în clasament, cu încasări de 25 de milioane de dolari. Lungmetrajul este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier, potrivit cinemagia.ro.

Drama istorică „The 15:17 to Paris”, regizată de Clint Eastwood, a debutat pec el de-al treilea loc în box office-ul din America de Nord, cu încasări de 12,6 milioane de dolari. Filmul prezintă cazul celor trei militari americani care au contracarat un atac terorist într-un tren ce se îndrepta spre Paris, în 2015. Cei trei americani îşi joacă propriile roluri.

Filmul „Jumanji: Aventură în jungă/ Jumanji: Welcome to the Jungle”, regizat de Jake Kasdan, cu Dwayne Johnson în rol principal, a coborât trei poziţii în clasament, ajungând pe locul al patrulea, după cel de-al optulea weekend de la lansare, în care a generat încasări de 9,8 milioane de dolari.

Musicalul „The Greatest Showman”, cu Hugh Jackman în rol principal, a pierdut o poziţie în clasament, ajungând pe locul al cincilea, în cel de-al optulea weekend de la premieră, în care a generat încasări de 6,4 milioane de dolari.

Thrillerul „Maze Runner: The Death Cure”, regizat de Wes Ball, a coborât de pe locul al doilea pe locul al şaselea în clasament. Filmul a generat încasări de 6 milioane de dolari, în cel de-al treilea weekend de la debut.
Filmul biografic horror „Winchester”, regizat de Michael Spierig şi Peter Spierig, cu Helen Mirren în rol principal, care a debutat pe cel de-al treilea loc în clasament weekendul trecut, a coborât până pe poziţia a şaptea. De vineri până duminică, filmul a generat încasări de 5 milioane de dolari.

„The Post” al lui Steven Spielberg, cu Tom Hanks şi Meryl Streep în rolurile principale, a coborât trei poziţii în clasament, situându-se pe locul al optulea, după ce a generat în weekend încasări de 3,5 milioane de dolari. Filmul a fost lansat în câteva săli de cinema pe 22 decembrie şi, la nivel global, pe 12 ianuarie.

Pelicula „The Shape of Water”, regizată de Guillermo del Toro, care a primit cele mai multe nominalizări pentru cea de-a 90-a ediţie a galei premiilor Oscar, s-a menţinut pe poziţia a noua în clasament, după cel de-al unsprezecelea weekend de la debut, în care a generat încasări de 3 milioane de dolari.

Thrillerul „Frăţia Hoţilor/ Den of Thieves”, regizat de Christian Gudegast, cu Gerard Butler, Jordan Bridges, Evan Jones, 50 Cent, Maurice Compte şi Kaiwi Lyman-Mersereau în distribuţie, a coborât două poziţii în clasament, ajungând pe locul al zecelea. Filmul a generat încasări de 2,8 milioane de dolari, în cel de-al patrulea weekend de la debut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.