Filmul anime „Dragon Ball Super: Super Hero” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu venituri care au depăşit aşteptările de 21 de milioane de dolari, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul regizat de Tetsuro Kodama, difuzat pe 3.007 de ecrane, este distribuit pe plan intern de Crunchyroll, companie deţinută de Sony Pictures care este specializată în film şi televiziune anime.

„Dragon Ball Super” a câştigat de două ori mai mult decât cealaltă lansare la nivel naţional din weekend, thrillerul de la Universal, „Beast”, cu Idris Elba în rol principal. „Beast” a încasat 11,5 milioane de dolari din 3.743 de cinematografe din America de Nord. 

„Dragon Ball Super: Super Hero” a stabilit, de asemenea, un record pentru acest format cu 525.000 de dolari din 51 de cinematografe.

Regizat de regizorul islandez Baltasar Kormákur („Adrift”), „Beast” urmăreşte un tată şi pe cele două fiice ale sale adolescente (Iyana Halley şi Leah Jeffries), care se trezesc vânaţi de un leu. Filmul, care a costat 36 de milioane de dolari pentru a fi produs, a strâns până în prezent 10,2 milioane de dolari la box office-ul internaţional.

„Bullet Train” a coborât două locuri, până pe trei, după două weekend-uri consecutive pe primul loc, generând venituri de 8 milioane de dolari din 3.781 de cinematografe, cu încasări de 68,9 milioane de dolari la nivel naţional. 

Pe locul al patrulea, „Top Gun: Maverick” de la Paramount a atras 5,85 milioane de dolari din 2.969 de locaţii în al 13-lea weekend de lansare. Sequelul de acţiune al lui Tom Cruise a încasat până în prezent 683 de milioane de dolari.

Aventura animată Warner Bros. „DC League of Super-Pets” a ocupat locul 5 cu 5,77 milioane de dolari din 3.537 de locaţii. După patru săptămâni în cinematografe, filmul pentru familie a generat 66,4 milioane de dolari în America de Nord.

Pe scena independentă, satira produsă de A24 „Bodies Bodies Bodies” a ocupat locul 10 în topul intern, adăugând 2,4 milioane de dolari din 2.541 de cinematografe. Filmul a generat până în prezent 7,4 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.