După ce a vândut stadioane în toată ţara, Taylor Swift umple cinematografele nord-americane cu filmul-concert „The Eras Tour”", care a avut încasări de 96 de milioane de dolari în weekend, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În box office-ul internaţional, „Eras Tour” a avut încasări între 31 şi 33 de milioane de dolari, ceea ce face ca suma iniţială la nivel global să fie cuprinsă între 126 şi 130 de milioane de dolari.

În primul weekend în cinematografe, „The Eras Tour” a devenit filmul-concert cu cele mai mari încasări din istoria box-office-ului naţional, depăşind întregul rulaj de 73 de milioane de dolari al filmului „Justin Bieber: Never Say Never” din 2011. 

Turneul „Eras Tour” al lui Swift, o versiune filmată a spectacolului ei pe stadioane care se întinde pe tot globul, a fost programat iniţial să înceapă vineri (pentru a coincide cu numărul ei norocos, 13). Dar ea şi-a surprins fanii lansând filmul cu o zi mai devreme, cu proiecţii începând de joi, de la ora 18.00. 

Taylor Swift a doborât toate aceste recorduri în doar trei zile, devenind cea mai bună lansare de weekend la box office-ul nord-american de când „Barbie” şi „Oppenheimer” au fost lansate simultan în această vară.
Lanţul de cinematografe AMC, care distribuie filmul, a încurajat publicul să danseze, să cânte şi, în general, să se comporte ca şi cum ar fi fost la un concert adevărat.

Pe un loc secund, la mare distanţă, s-a situat „The Exorcist: Believer”, care a încasat 11 milioane de dolari, potrivit Exhibitor Relations. Leslie Odom Jr. şi Ann Dowd sunt protagoniştii acestui nou film de groază, la 50 de ani de la original.

Pe locul al treilea s-a clasat filmul de animaţie pentru copii „PAW Patrol: The Mighty Movie”, cu bilete vândute la box office în valoare de şapte milioane de dolari. Acesta a fost urmat de un alt film de groază, „Saw X” (5,7 milioane de dolari), care a primit recenzii pozitive în presă.

Filmul ştiinţifico-fantastic „The Creator”, care îi pune pe John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe şi Allison Janney în faţa unei inteligenţe artificiale, se află pe locul cinci, cu 4,3 milioane de dolari.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.