Muzicianul irlandez Bono a prezentat duminică seară versiunea piesei „A Beautiful Day”, interpretată de artişti precum Chris Martin, Camila Cabello şi Cynthia Erivo. În mesajul său, liderul trupei U2 le-a spus tinerilor că „America este un cântec care urmează să fie scris” şi ei sunt cei care vor putea face asta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prezentare, Bono a spus: „Ca irlandez, mereu am crezut că America nu este doar o ţară, este o idee, un vis care aparţine întregii lumi. Acum ştiu că, recent, lumii i-a fost amintit că America este o idee care nici măcar nu aparţine multor americani”.

Despre piesa „A Beautiful Day” el a afirmat că nu reflectă momentul la care a fost scrisă şi înregistrată, ci „o rugă pentru ce urma să fie, un vis, aşa cum America este un vis a ceea ce ar putea fi”.

„Acum ştim că America este un cântec care urmează să fie scris. Ar putea fi cel mai bun cântec pe care lumea nu l-a ascultat vreodată (...) Nu ştiu cum va putea fi făcut, dar ştiu cine: voi”, a adăugat muzicianul irlandez în discursul adresat absolvenţilor.

Mesajul şi interpretarea piesei au făcut parte din evenimentul de 4 ore „Dear Class of 2020” organizat de YouTube.

Cântăreţul şi producătorul Finneas a fost cel care a adus laolaltă artiştii pentru versiunea melodiei U2 din 2000 - Chris Martin de la Coldplay, Camila Cabello, Ty Dolla $ign, Tove Lo, Khalid, Leon Bridges, Cynthia Erivo, Ben Platt şi Noah Cyrus.

La eveniment au participat, între alţii, Beyonce, Taylor Swift, Lady Gaga, soţii Obama, BTS, Lizzo şi Justin Timberlake, care au transmis mesaje.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.