Muzicianul american Bobby McFerrin va concerta la Sala Palatului din Bucureşti pe 19 mai, în cadrul turneului „Circlesongs”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu zece premii Grammy în palmares, artistul jazz a colaborat cu nume ca Chick Corea, Herbie Hancock, Joe Zawinul, Tony Williams şi Yo-Yo Ma. 

Născut pe 11 martie 1950, el este recunoscut pentru tehnica sa vocală. Improvizator, solist şi instrumentist, dar şi dirijor, McFerrin a lansat peste 20 de albume, între care „Circlesongs”, care dă numele turneului, a apărut în 1997. Materialele sale discografice au fost vândute în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Unul dintre single-urile pentru care este cunoscut, „Don’t Worry Be Happy”, a fost unul dintre cele mai apreciate ale anului 1988, fiind premiat cu două premii Grammy.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti, al doilea pe care artistul îl susţine în Capitală în ultimii zece ani, au preţuri de 150, 200 şi 250 de lei, potrivit vandbilete.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.