Bob Dylan a apărut în cadrul emisiunii "The Tonight Show" de la NBC prin intermediul unei înregistrări alături de prezentatorul Jimmy Fallon, pentru a-şi promova noua marcă de whiskey, însă nu a spus nimic, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dylan, care vine rar în emisiuni, a apărut alături de Fallon într-o înregistrare în care cei doi se bucură de un pahar de whiskey în timp ce privesc o reprezentaţie privată de la Big Apple Circus. 

La finalul videoclipului, Fallon se arată şocat când Dylan dispare în mod misterios înainte ca un artist de circ să îi spună prezentatorului că nu a fost nimeni lângă el de la început, făcându-l să afirme: "Ce a fost în whiskey-ul ăsta?". 

Dylan şi-a promovat noua marcă de whiskey, numită "Heaven’s Door". Linia include trei sortimente de whiskey, aşa cum a anunţat New York Times, din secară, bourbon şi double-barrelled whiskey.

Starul a întregistrat marca cu termenul "bootleg whiskey" în 2015, atrăgând atenţia antreprenorului de băuturi Marc Bushala, rezultatul fiind o nouă colecţie. 

Eticheta sticlelor de whiskey este cu roţi de vagoane şi ciori.

Linia standard a "Heaven's Door" este vândută pentru 50-80 de dolari (26-58 lire sterline) sticla.

În fiecare an, o ediţie limitată din seria Bootleg va fi lansată în sticle de ceramică decorate cu picturi în ulei şi acuarelă realizate de muzician. Prima va fi lansată anul viitor şi va costa aproximativ 300 de dolari (218 lire sterline). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.