Muzicianul Bob Dylan a lansat propria marcă de whiskey, numită "Heaven's Door", potrivit nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul a întregistrat marca cu termenul "bootleg whiskey" în 2015, care a atras atenţia antreprenorului de băuturi Marc Bushala, ducând astfel la o nouă colecţie. 

Linia "Heaven’s Door" include trei sortimente de whiskey, aşa cum a anunţat New York Times, din secară, bourbon şi double-barrelled whiskey.

Într-un comunicat transmis NYT, Dylan a spus: “Împreună (Dylan şi Bushala, n.r) am vrut să creăm o colecţie de whiskey american care să spună o poveste. Am călătorit decenii şi am putut să încerc unele dintre cele mai bune spirtoase pe care industria de whiskey le oferă. Acesta este un whiskey grozav". 

Eticheta pentru viitoarele sticle de whiskey este cu roţi de vagoane şi ciori. 

Linia standard a Heaven's Door va fi vândută pentru 50-80 de dolari (26-58 lire sterline) sticla. 

În fiecare an, o ediţie limitată din seria Bootleg va fi lansată în sticle de ceramică decorate cu picturi în ulei şi acuarelă realizate de muzician. Prima va fi lansată anul viitor şi va costa aproximativ 300 de dolari (218 lire sterline). 

"Dylan are trei calităţi care merg bine împreună pentru whiskey", a spus Bushala. "Este autentic, reprezintă chintesenţa americană, face lucrurile aşa cum vrea. Cred că sunt atribute bune pentru un whiskey super-premium". 

"Pentru cei care sunt surprinşi că are propria linie de whiskey, cred că nu-l cunosc cu adevărat pe Dylan. Cei care îl cunosc aşteaptă de la el să facă lucruri la care niciodată nu se aşteptau". 

De curând, Bob Dylan a contribuit la o nouă compilaţie care transformă piese clasice în "melodii de nuntă pentru gay". 

"Universal Love" a fost lansată pe 6 aprilie. Dylan a realizat un cover după "He’s Funny That Way”, piesă interpretată de Ella Fitzgerald şi Diana Ross, Frank Sinatra şi Bing Crosby ("She’s Funny That Way”). Albumul pe care sunt incluse şase cântece a fost realizat pentru a oferi comunităţii melodii care să reflecte identitatea membrilor ei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.