Filmul "Blackbird", un remake al filmului de limbă daneză "Silent Heart" (2014) realizat de Bille August, în care vor juca Kate Winslet, Susan Sarandon şi Mia Wasikowska, va deschide cea de-a 67-a ediţie a San Sebastian Film Festival, pe 20 septembrie, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul, care a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Toronto, va rula în competiţie, aceasta reprezentând premiera sa europeană. 

Competiţia Festivalului de la San Sebastian prezintă autori mari ai cinematografiei, la care se adaugă câteva alegeri în premieră.  

Regizat de Roger Michell ("Notting Hill", "My Cousin Rachel"), "Blackbird" este despre boala în stadiu terminal a lui Lily (Sarandon), care reuneşte trei generaţii din familia sa la casa lor de la ţară pentru o ultimă dată. 

Lily îi informează că va pune capăt vieţii ei prin eutanasie, dar fiicele ei (Winslet şi Wasikowska), descoperă secrete de familie care fac ca situaţia să devină din ce în ce mai complicată. 

Produs şi distribuit la nivel internaţional de Millennium Films şi scris de scenaristul filmului "Silent Heart", Christian Thorpe, "Blackbird" îi are în distribuţie pe Sam Neill, Lindsay Duncan, Rainn Wilson, Bex Taylor-Klaus şi Anson Boon.

"Silent Heart" a fost prezent în competiţia de la Festivalul de la San Sebastian în 2014, unde Paprika Steen a câştigat premiul Silver Shell pentru "cea mai bună actriţă".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.