Mai mulţi membri ai echipei de producţie a filmului „Black Panther 2”, precum şi una dintre actriţele sale principale, Lupita Nyong'o, spion al Wakanda, au fost testaţi pozitiv la Covid, relatează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmările tocmai se reluaseră de câteva zile la Atlanta, SUA, după trei luni de întrerupere. O perioadă de convalescenţă necesară pentru actriţa Letitia Wright (sora lui T'Challa pe ecran) pentru a se reface după ce s-a rănit vara trecută în timpul unei cascadorii. 

Aceste neplăceri nu ar trebui să afecteze în vreun fel lansarea „Black Panther: Wakanda Forever” în cinematografe, prevăzută pentru 9 noiembrie. 

Deocamdată, nu a fost dezvăluită nicio informaţie privind scenariul. Regizorul Ryan Coogler, precum şi distribuţia iniţială, rămân neschimbate. 

Anul acesta, două blockbustere de la Marvel sunt aşteptate: „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” pe 4 mai, apoi „Thor: Love and Thunder” pe 13 iulie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.