Filmul de acţiune "Black Adam/ Adam Întunecatul", regizat de Jaume Collet-Serra, cu Dwayne Johnson în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile atotputernice ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci şi Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit. Odată eliberat, forma sa unică de justiţie, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiţiei: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher şi Cyclone.

Filmul a avut încasări de 1.667.508 de lei şi a fost văzut în sălile de cinema de 66.380 de spectatori. 

Comedia românească "Teambuilding" a coborât pe locul doi, în al patrulea weekend de la lansare. Filmul a generat încasări de 1.128.860 de lei, acumulând în total 15,5 milioane de lei (3 milioane de dolari). 

Şi comedia "Mirciulică" a coborât două locuri, până pe trei, în al treilea weekend de la debut, generând venituri de 705.177 de lei. 

Un alt debut în clasament este animaţia "Captain Sabertooth and the Magic Diamond/ Căpitanul Colţi-de-sabie şi diamantul fermecat" care a strâns 481.440 de lei, după ce a fost văzută în săli de 24.448 de spectatori. 

"Halloween Ends/ Halloween: Sfârşitul", Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, a coborât patru locuri, până pe cinci, în al doilea weekend de la premieră, a avut încasări de 188.202 de lei. 

Drama istorică "Amsterdam", cu Christian Bale, Margot Robbie, Zoe Saldana în rolurile principale, a coborât cinci locuri, până pe şase, în al doilea weekend de la debut, generând 112.464 de lei. 

"Ticket to Paradise/ Bilet pentru paradis" a urcat un loc, până pe şapte, în al şaselea weekend de la debut, având încasări de 111.504 lei. 

Topul este completat de "Smile/ Zâmbeşte", "The Elfkins/ Elfii cofetari" şi "One Piece Film: Red". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.