Gala Met va avea anul acesta patru co-preşedinţi cu vârste sub 30 de ani: cântăreaţa Billie Eilish, actorul Timothée Chalamet, poeta Amanda Gorman şi jucătoarea profesionistă de tenis Naomi Osaka.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizat în mod tradiţional la începutul lunii mai, evenimentul a fost reprogramat în 13 septembrie, cu speranţa că restricţiile sanitare să fie ridicate. Ediţia 2020 a fost anulată din cauza pandemiei, scrie AFP. 

Co-preşedinţii de onoare vor fi Anna Wintour, redactorul-şef Vogue care a făcut din gală un eveniment mondial, designerul Tom Ford şi Adam Mosseri, directorul Instagram, partener al seratei.

Niciunul dintre cei patru co-preşedinţi nu a participat încă la gala, organizată în mod obişnuit pentru a finanţa Costume Institute, entitate a Metropolitan Museum dedicată modei şi al cărei buget este independent de muzeu. 

Obişnuit cu covorul roşu, franco-americanul Timothée Chalamet (25 de ani) a fost comentat pentru ţinutele sale, în special despre un costum cu flori de Alexander McQueen, purtat în octombrie 2018 la Londra, sau despre o salopetă brodată Louis Vuitton la ceremonia Globurilor de Aur 2019 de la Los Angeles. 

Poeta afro-americană Amanda Gorman (23 de ani) a fost şi ea remarcată la ceremonia de învestire a preşedintelui american Joe Biden, unde a recitat poemul "The Hill We Climb", îmbrăcată într-o haină galbenă Prada. 

Billie Eilish (19 ani) pare să fi făcut o schimbare estetică aşa cum se vede din fotografiile publicate în ultimul număr al ediţiei britanice a revistei Vogue, care a strâns milioane de "like-uri" pe contul de Instagram. Ea a pozat în ţinute mulate şi decoltate.                

În ceea ce o priveşte pe Naomi Osaka (23 ani), a doua jucătoare în circuitul profesionist de tenis feminin, ea a devenit oficial ambasadoare Louis Vuitton. Ea a colaborat la o linie de genţi şi o alta de costume de baie. 

Gala Met va avea loc în două etape, cu o primă recepţie pe 13 septembrie şi o alta pe 2 mai 2022. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.