Billie Eilish a lansat vineri videoclipul single-ului „NDA”, inclus pe al doilea album de studio al cântăreţei, „Happier Than Ever”, ce urmează să apară pe 30 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piesa accentuează o latură mai întunecată a materialului discografic şi e însoţită de un videoclip regizat chiar de Billie Eilish.

Ea apare într-un cadru neobişnuit - 25 de şoferi profesionişti conduc cu viteză în jurul ei, noaptea. Nu a fost recurs la nicio cascadorie dublă sau VFX pentru maşini.

„Happier Than Ever" va conţine 16 piese. Primul single, „Your Power", a fost lansat la sfârşitul lunii aprilie şi a fost urmat de „Lost Cause”.

Ca în cazul primului album, „When We Go To Sleep, Where Do We Go?", Billie Eilish - în vârstă de 19 ani - a scris noul material împreună cu fratele ei, Finneas, el fiind şi producătorul acestui disc.

De la apariţia albumului de succes „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, în urmă cu doi ani, ea a lansat „All I Ever Wanted”; piesa pentru filmul din seria „James Bond”, „No Time to Die”; „My Future” şi duetul cu cântăreaţa spaniolă Rosalia, „Lo Vas Olvidar”.

Billie Eilish a devenit cea mai tânără artistă nominalizată la cele mai importante categorii ale premiilor Grammy, la care s-a şi impus în 2020 - „Best New Artist”, „Album of the Year”, „Record of the Year”, „Song of the Year” şi „Best Pop Vocal Album”. De asemenea, ea este cea mai tânără artistă care a scris şi interpretează o piesa oficială a unui film din seria „James Bond”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.