„My Turn” al rapperului Lil Baby s-a menţinut în fruntea Billboard 200 şi a devenit albumul care a petrecut cele mai multe săptămâni anul acesta pe primul loc în clasamentul american.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Discul a debutat în fruntea listei pe 14 martie şi a petrecut în total cinci săptămâni pe această poziţie. În săptămâna încheiată pe 2 iulie el a fost vândut în 70.000 de unităţi, potrivit Nielsen Music/MRC Data.

Înaintea acestuia, „Hollywood’s Bleeding” al lui Post Malone a petrecut cinci săptămâni neconsecutiv pe primul loc, ultima fiind în noiembrie 2019.

Din actualul top 10 nu face parte niciun debut şi este a treia oară când acest lucru se întâmplă în ultima lună.

Lil Durk şi „Just Cause Y’all Waited 2” au urcat de pe locul 56 pe al doilea, după ce albumul a fost vândut în 43.000 de unităţi. Acest fapt este datorat relansării albumului, după şapte săptămâni, cu şapte noi piese.

Poziţiile trei, patru şi cinci sunt ocupate de albume foste numărul unu. DaBaby şi „Blame It on Baby” au urcat un loc până pe trei, după ce discul a fost vândut în 40.000 de unităţi în a 11-a săptămână de la lansare.

Post Malone şi „Hollywood’s Bleeding” reprezintă cea mai longevivă prezenţă în top 10. Albumul a urcat o poziţie, până pe patru, după ce a fost vândut în 39.000 de unităţi în a 43-a săptămână de la debut.

„After Hours” al lui The Weeknd a revenit între primele zece clasate, urcând şase poziţii, până pe cinci, cu 32.000 de unităţi vândute în a 15-a săptămână de top. Din total, discul s-a aflat dosr două săptămâni în afara top 10.

Un alt album care a revenit în top 10, dar după mai mult timp, este „Fine Line” al lui Harry Styles. Acesta a urcat de pe 13 pe şase, după ce a fost vândut în 32.000 de unităţi în a 29-a săptămână de la debut. Ultima dată când s-a aflat între primele zece a fost la începutul lunii februarie.

Polo G şi „The Goat” au urcat trei poziţii, până pe şapte. Albumul a fost vândut în 31.000 de unităţi în a şaptea săptămână de la lansare.

Locul al optulea a fost ocupat de „Eternal Atake” al lui Lil Uzi Vert, care a urcat o poziţie, după ce a fost vândut în aproximativ 31.000 de unităţi în a 17-a săptămână, iar al nouălea, de Drake şi „Dark Demo Tapes”, care au coborât două poziţii, după ce albumul a fost vândut în 30.000 de unităţi în a noua săptămână.

„High Off Life” al lui Future s-a clasat pe zece, în urcare două locuri, cu 29.000 de unităţi vândute în a şaptea săptămână de la debut.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multimetric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de accesări sunt egale cu un album).

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.