Biletele la categoria Gazon B pentru concertul Queen + Adam Lambert, care va avea loc pe 21 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, sunt epuizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu două săptămâni înainte de concertul pe care formaţia Queen îl va susţine la Bucureşti împreună cu solistul Adam Lambert, biletele pentru Gazon B, în valoare de 126 de lei, sunt sold out, informează organizatorii, Emagic.

Cei care vor să participe la eveniment îşi pot cumpăra, din reţeaua Eventim, bilete la trei categorii de preţ - 535,50 de lei (tribună), 310,50 de lei (golden circle) şi 220,50 de lei (gazon A) - la care se adauga comisionul de ticketing.

Show-ul Queen + Adam Lambert din această vară este o premieră pentru România, marcând prima vizită oficială a membrilor fondatori Queen în România.

Trupele Grimus (România), Jeremy? (Bulgaria) şi Electric Pyramid (Anglia) cântă în deschiderea concertului Queen + Adam Lambert din Capitală.

Brian May, Roger Taylor şi Adam Lambert au cântat pentru prima dată în această formulă în 2009, susţinând împreună de atunci numeroase show-uri sold-out în Statele Unite, America de Sud şi Europa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.