Biletele din categoria „acces general” pentru concertul pe care Whitesnake îl va susţine pe 1 iulie la Bucureşti au fost epuizate, potrivit organizatorilor, Metalhead.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trupa britanică Whitesnake va concerta la Arenele Romane, în cadrul turneului mondial „Flesh & Blood”.

În prezent, sunt disponibile bilete ce au preţuri de la 319 lei (VIP) şi 259 de lei (teren, în faţa scenei). Ele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro.

Accesul copiilor cu vârste sub 7 ani este gratuit doar în zona teren, iar ei trebuie să fie însoţiţi de un adult care are bilet.

Whitesnake a fost fondată în 1978 de solistul David Coverdale, după ce a încheiat colaborarea cu Deep Purple. Trupa, care a cunoscut mai multe modificări de componenţă şi a făcut câteva pauze în anii 1990, a lansat 12 albume de studio. Cel de-al 13-lea material de studio al trupei, „Flesh & Blood”, urmează să apară în luna mai 2019.

Grupul a primit pentru albumele sale patru discuri de aur, 17 discuri de platină şi un disc de argint. Toate albumele Whitesnake au intrat în Top 50 UK, iar şase dintre ele, în Top 10 UK.

Din 1978 până în prezent, din Whitesnake au făcut parte, între alţii, Steve Vai, Jon Lord şi Ian Paice, Cozy Powell şi John Sykes, Anysley Dunbar. În prezent, Tommy Aldridge - care a colaborat cu artişti precum Ozzy Osbourne, Gary Moore, Thin Lizzy şi Yngwie Malmsteen - este toboşarul trupei britanice. Din formaţie mai fac parte Reb Beach şi Joel Hoekstra, chitară, Michele Luppi, clape, şi Michael Devin, bas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.