Superstarul muzicii Beyonce a dezvăluit titlul a ceea ce pare a fi primul ei album solo în şase ani, „Renaissance”, după „Lemonade” apreciat de critici, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa a publicat, joi, pe reţelele sociale, mesajul „act i Renaissance” şi data de 29 iulie în biografia ei. Site-urile de streaming Spotify şi Apple au publicat de asemenea anunţuri.

Fanii anticipaseră vestea, după ce cântăreaţa şi-a şters fotografia de profil de pe platformele de socializare săptămâna trecută.

Ultimul album de studio al artitei, „Lemonade”, a fost lansat în 2016.

Ea a colaborat cu alţi artişti în ultimii ani, inclusiv cu rapperul Megan Thee Stallion, precum şi la coloană sonoră pentru remake-ul din 2019 al „The Lion King”.

Anunţând-o pe Beyonce drept vedeta de pe coperta ediţiei din iulie a British Vogue, editorul Edward Enninful a spus că a ascultat noile ei compoziţii la o cină în casa vedetei la începutul acestui an.

"Creaţia a fost un proces îndelungat, explică ea, pandemia oferindu-i mult mai mult timp în care a gândit şi regândit fiecare decizie. Exact aşa cum îi place ei", a scris Enninful. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.