Cântăreaţa americană Beyonce a angajat aproximativ 100 de dansatori de rezervă cu doar o săptămână înainte de recitalul pe care îl va susţine la festivalul Coachella, potrivit Billboard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pregătirea pentru eveniment, unde ea este pentru prima dată cap de afiş, este făcută în secret. Membrii echipei show-ului au semnat contracte de confidenţialitate şi nici casa de discuri a artistei, Lemonade, nu cunoaşte detalii.

Potrivit unor surse, Beyonce repetă 11 ore pe zi pentru show-ul din California, iar studioul ei din Los Angeles este păzit de şapte oameni. 

Beyonce ar fi trebuit să fie headliner la ediţia de anul trecut a festivalului, însă a fost nevoită să renunţe, după ce a rămas însărcinată pentru a doua oară. Locul ei a fost luat de Lady Gaga.

În afară de Beyonce, capete de afiş la Coachella 2018, care va avea loc în weekendurile 13 - 15 aprilie şi 20 - 22 aprilie, sunt The Weeknd şi Eminem.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.