Beyoncé şi Jay-Z şi-au început turneul comun „On The Run II”, miercuri, la Cardiff, unde timp de două ore şi jumătate au făcut o demonstraţie de afecţiune, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi au interpretat peste 40 de piese, de la „Crazy in Love” la „99 Problems”, au flirtat, s-au tachinat şi ţinut de mână - şi nu doar în lumina reflectoarelor -, scriu britanicii.

Din show nu au lipsit nici aluziile la infidelitatea lui Jay-Z, care a fost expusă în cântece de pe cel mai recent album al lui Beyoncé, „Lemonade”, dar şi pe „4:44” al soţului ei. 

În ansamblu, mesajul a fost de vindecare şi eliberare.

Pe ecranele amplasate în stadion au fost proiectate imagini cu cei doi separat, cu casa lor în flăcări, înainte de a se reuni la o biserică pentru a-şi înnoi jurămintele.

„Iubire fără sfârşit”, a fost unul dintre mesajele afişate.

Artiştii au deţinut pe rând controlul scenei, însă a lipsit conceptul şi forţa pe care show-ul lui Beyoncé le-a avut la Coachella.

Primul concert din turneul „On The Run II” nu a reuşit să demonstreze că are o temă, amestecând simboluri religioase cu metafore confuze despre dragoste şi crimă.

Un setlist format din cele mai cunoscute piese ar fi fost suficient, însă Beyoncé a decis să îşi modeleze alegerea cântecelor după materialul lui Jay-Z, cu melodii ca „Diva” şi „Formation” în detrimentul unor hituri ca „Single Ladies” şi „Halo”.

Pentru acest turneu, ei au repetat 60 de piese, aşadar setlistul poate fi schimbat la fiecare concert.

În mod surprinzător, Jay-Z a schimbat mai multe costume decât soţia lui, care a profitat de una dintre pauzele lui pentru a vorbi despre mişcarea #MeToo. „Doamnelor, suntem deştepte? Suntem puternice? Ne-am săturat?”, a întrebat ea.

Beyoncé a cântat şi piesa „Perfect”, duetul cu Ed Sheeran, timp în care au fost proiectate imagini cu familia ei, inclusiv cu cel de-al treilea născut.

În final, ea a spus: „Mulţumim că aţi împărtăşit acestă noapte frumoasă cu noi. Este atât de bine să fiu pe scenă cu persoana iubită”.

Turneul cuprinde alte 35 de concerte, ajungând, în Europa, în ţări ca Suedia, Italia şi Franţa. Ultimul show va avea loc la Vancouver (Canada), pe 2 octombrie. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.