Cântăreaţa americană Beyoncé s-ar afla în negocieri pentru a înregistra tema muzicală a celui de-al 25-lea film din franciza cinematografică ”James Bond”, în care Daniel Craig va interpreta din nou rolul agentului 007, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Beyoncé ar fi avut întâlniri cu principalii producători ai peliculei şi este posibil să colaboreze la compunerea acestei melodii cu soţul ei, Jay-Z, potrivit The Sun. 

”Adele i-a povestit că interpretarea unei teme muzicale pentru un film din seria «James Bond» i-a adus o creştere pe plan profesional. Nu toate temele muzicale au avut succes, dar există zeci de milioane de fani Beyoncé”, a spus o sursă pentru Daily Star.

”Să stabileşti un acord cu Beyoncé pentru interpretarea temei muzicale pentru cea de-a cincea apariţie a lui Daniel Craig în rolul agentului 007 ar fi chiar cireaşa de pe tort”, ar fi adăugat un executiv al MGM.

Anterior, teme muzicale penru filme din franciza ”James Bond” au fost interpretate de artişti precum Shirley Bassey, Adele şi Sam Smith.

La jumătatea acestei luni, actorul britanic Daniel Craig a confirmat în emisiunea "The Late Show" de la televiziunea CBS că va juca din nou rolul James Bond.

Actorul în vârstă de 49 de ani, care l-a interpretat pe agentul 007 în patru filme, a refuzat până în acel moment să spună dacă va juca din nou acest rol. Însă, în timpul emisiunii, el a dezvăluit că se ştia acest lucru de "câteva luni".

Următorul film din seria ”James Bond”, cel de-al 25-lea, va fi lansat în noiembrie 2019.

Daniel Craig i-a urmat lui Pierce Brosnan în rolul agentului 007, debutând în "Casino Royale" din 2006. De atunci, a interpretat personajul în "Quantum of Solace" (2008), "Skyfall" (2012) şi "Spectre" (2015).

Scenariul pentru noul film cu James Bond va fi semnat de Neal Purvis şi Robert Wade, care au semnat şi scenariile pentru cele mai recente patru filme ale francizei.

Franciza ”James Bond”, inspirată din romanele scrise de Ian Fleming, conţine 24 de filme, care au generat împreună încasări de peste 7 miliarde de dolari pe plan internaţional. De-a lungul anilor, rolul James Bond a fost interpretat de mai mulţi actori, precum Sean Connery, Roger Moore şi Pierce Brosnan.

Beyoncé Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră ca solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.