Beyoncé continuă să facă promovarea viitorului ei album şi a prezentat lista cântecelor de pe "Renaissance" care va fi disponibil din 29 iulie pe toate platformele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să creez acest album mi-a permis să găsesc un loc în care să visez şi a fost o evadare în timpul unei perioade groaznice pentru lume", a explicat artista pe Instagram la sfârşitul lui iunie. 

"Acest album mi-a permis să mă simt liberă şi aventuroasă într-un moment în care se întâmplau foarte puţine lucruri. Intenţia mea a fost de a crea un loc sigur, un loc unde critica nu are loc. Un loc în care să fii ferit de perfecţionism şi de supraanaliză. Un loc în care să ţipi, să simţi libertatea. A fost o călătorie minunată de explorare. Sper că veţi găsi bucurie în această muzică. Sper că vă va inspira să vă mişcaţi şoldurile. Şi să vă simţiţi de asemenea unici, puternici (e) şi sexy aşa cum sunteţi", a scris ea pe Instagram.  

Există 16 melodii pe acest album "Renaissance": "I’m That Girl", "Cozy", "Alien Superstar", "Cuff It", "Energy", "Break My Soul", "Church Girl", "Plastic Off the Sofa", "Virgo’s Groove", "Move", "Heated", "Thique", "All Up in Your Mind", "America Has a Problem", "Pure/Honey", "Summer Renaissance". 

Single-ul "Break My Soul" a fost prezentat acum câteva săptămâni. Dacă ultimul ei proiect, "Lemonade", datează din 2016, starul american a lansat împreună cu soţul ei, Jay-Z albumul "Everything is Love" în 2018. În anul următor, cântăreaţa a lansat albumul colaborativ "The Gift" pentru a însoţi lansarea remake-ului live "Lion King".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.