Bette Midler va cânta "The Place Where Lost Things Go" la gala premiilor Oscar din 24 februarie, porivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Midler, o prietenă veche a compozitorului Marc Shaiman, va cânta melodia interpretată de Emily Blunt în filmul "Mary Poppins Returns". Cântecul, compus de Shaiman, pe versuri de Scott Wittman, este unul dintre cele cinci nominalizate la categoria "cel mai bun cântec original". 

Academia a anunţat printr-un teaser pe 31 ianuarie că "melodia va fi cântată de un invitat special surpriză". 

Iniţial, doar două dintre cele cinci melodii nominalizate urmau să fie prezentate live - "Shallow" din filmul "A Star Is Born" şi "All the Stars" din "Black Panther". În urma criticilor, Academia a decis ca toate cântecele nominalizate să fie cântate în cadrul ceremoniei, inclusiv cel din "Mary Poppins Returns". 

Shaiman ar putea să o acompanieze pe Midler la pian. 

"În copilărie, am crescut obsedat de coloana sonoră din "Mary Poppins", învăţând totul despre cum se compune un cântec", a scris Shaiman pe Facebook. "Ca adolescent, în anii 1970, am devenit obsedat de o nouă stea Bette Midler, cu care am ajuns să leg o prietenie de 40 de ani. Cum aş fi putut să îmi imaginez că într-o zi Batte Midler va cânta un cântec pe care l-am scris împreună cu Scott Wittman pentru continuarea filmului "Mary Poppins" la premiile Academiei?! Inima îmi explodează". 

Midler a fost nominalizată de două ori la categoria "cea mai bună actriţă" (pentru "The Rose", 1979, şi "For the Boys", 1991).

Cea de-a 91-a ediţie a galei premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie, la Dolby Theatre din Los Angeles. Ceremonia va fi transmisă în direct de ABC. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.