Actriţele Bette Midler, Sarah Jessica Parker şi Kathy Najimy îşi vor relua rolurile din „Hocus Pocus” în continuarea filmului care este programat să fie lansată de Disney în 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Disney a dezvăluit în 2019 planurile pentru continuarea lungmetrajului, cu speranţa că cele trei staruri vor reveni, însă Midler, Parker şi Najimi - care interpretează rolurile surorilor Sanderson din Salem - nu au confirmat oficial participarea. Până acum.

Producţia este aşteptat să înceapă toamna aceasta, iar „Hocus Pocus 2” e programat să fie lansat pe Disney Plus în 2022.

Bette Midler a punctat pe Twitter: „Au trecut 300 de ani... Dar am revenit!”

Cineastul Adam Shankman nu va regiza continuarea, din cauza unor conflicte de program. El va rămâne ataşat proiectului ca producător executiv şi va regiza pentru studio „Disenchanted”, o continuare a comediei „Enchanted” (2007), cu Amy Adams.

Anne Fletcher, cunoscută pentru „The Proposal” şi „27 Dresses”, va prelua îndatoririle de regizor. 

Comedia fantasy „Hocus Pocus” a fost lansată în 1993 şi a generat încasări la nivel global de 45 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.