Berăria H din Bucureşti, care găzduieşte săptămânal concerte şi petreceri, a anunţat că, începând de sâmbătă, va fi închisă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dată fiind situaţia actuală din Bucureşti şi din ţară, vom sta acasă în următoarea perioadă, ca şi voi. Vom reveni aici cu informaţii în funcţie de evoluţia lucrurilor”, a fost mesajul publicat de echipa localului pe pagina de Facebook.

Toate evenimentele din luna martie programate aici, între care concerte Azur, Queen Tribute şi Ştefan Bănică Jr, au fost amânate.

După ce autorităţile române au anunţat mai multe măsuri în încercarea de a stopa răspândirea rapidă a Covid-19, activitatea mai multor localuri din Capitală şi din alte oraşe a fost redusă sau suspendată şi pentru faptul că oamenii au renunţat să petreacă timp în oraş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.