Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Israelului, s-a întâlnit cu membrii trupei rock americane Aerosmith, miercuri seară, la Tel Aviv. Întâlnirea a avut loc într-o atmosferă relaxată, marcată de o serie de glume făcute de politicianul israelian, care a publicat pe contul lui de Facebook un videoclip realizat cu această ocazie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Solistul Steven Tyler şi ceilalţi colegi ai lui din trupa Aerosmith s-au întâlnit cu prim-ministrul Benjamin Netanyahu, miercuri seară, după un concert susţinut pe trupa americană în oraşul Tel Aviv. 

În cadrul acelei întâlniri, desfăşurată într-o atmosferă relaxată, politicianul israelian a făcut mai multe glume, spunând la un moment dat că în el ”există mai mult Boston decât în oricare dintre voi”, referindu-se la faptul că cei mai mulţi dintre membrii trupei Aerosmith, supranumiţi ”băieţii răi din Boston”, sunt de fapt originari din New York.

Benjamin Netanyahu a studiat la prestigiosul MIT (Massachussets Institute of Technology) şi a lucrat în Boston timp de doi ani, înainte de a se întoarce în Israel şi de a debuta în politică.

Apoi, premierul israelian le-a prezentat rockerilor american mai multe artefacte care sunt expuse în biroul său, după care a făcut din nou o glumă, inspirată de această dată din repertoriul trupei Aerosmith, spunând că nu vrea să piardă nimic din turneul formaţiei, făcând astfel o referire directă la titlul unei piese celebre - ”I Don't Want To Miss A Thing”.

Trupa americană Aerosmith susţine în această perioadă un turneu mondial, care va continua pe 20 mai cu un concert - care este sold-out - în Batumi, Georgia.

Aerosmith, înfiinţată în oraşul american Boston, în 1970, este o trupă americană de hard rock, care a încorporat în stilul ei şi influenţe din alte genuri, precum blues, heavy metal, glam metal şi pop. Trupa rock este formată din Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitară), Brad Whitford (chitară), Tom Hamilton (bas) şi Joey Kramer (tobe).

Trupa americană a lansat 15 albume de studio, care s-au vândut în peste 150 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai de succes materiale discografice ale grupului se numără ”Toys in the Attic” (1975), ”Permanent Vacation” (1987), ”Pump” (1989) şi ”Get a Grip” (1993).

Aerosmith a câştigat de-a lungul anilor numeroase trofee, inclusiv şase premii Grammy, şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în anul 2001.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.