Actorul Ben Affleck nu va mai juca rolul cavalerului negru din "The Batman", viitorul film fiind programat să fie lansat în 2021 şi ar trebui să-l prezinte pe personajul Bruce Wayne mai tânăr, potrivit Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt emoţionat să văd "The Batman" în vara lui 2021 şi să văd cum viziunea lui Matt Reeves devine realitate", a scris actorul Twitter. 

După ce l-a interpretat pe Batman în trei filme - "Batman v Superman", "Suicide Squad" şi "Justice League" -, actorul în vârstă de 46 de ani va ceda locul unui actor mai tânăr pentru viitorul film consacrat supereroului, scris, regizat şi coprodus de Matt Reeves. El a confirmat că va privi filmul ca spectator. 

Potrivit Deadline, studioul Warner Bros. a anunţat o dată oficială pentru lansare: 25 iunie 2021. 

Matt Reeves şi-a atras simpatia în branşă după ce a semnat regia filmelor "Planeta maimuţelor: Revoluţie/ Dawn of the Planet of the Apes" şi urmarea "Planeta maimuţelor:Războiul/ War for the Planet of the Apes".

Ben Affleck, născut pe 15 august 1972, este actor şi regizor american, care a devenit cunoscut cu rolul din "Good Will Hunting" (1997), pentru care a fost şi scenarist, alături Matt Damon. Filmul a câştigat Globul de Aur şi premiul Oscar la categoria "cel mai bun scenariu original".

S-a remarcat, apoi, cu roluri din filme precum "Dogma", "Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love", "Armageddon - Sfârşitul lumii?/ Armageddon", "Pearl Harbor", "Daredevil" şi "Jocuri la nivel înalt/ State of Play".

A debutat ca regizor cu pelicula "Dispărută fără urmă/ Gone Baby Gone" (2007) şi a regizat apoi "The Town", inclus de National Board of Review pe lista celor mai bune 10 filme ale anului 2010, şi lungmetrajul "Argo" (2012), care i-a adus un Glob de Aur şi un premiu BAFTA pentru regie şi al doilea Oscar din carieră, în calitate de producător al acestei pelicule, desemnată cel mai bun film la gala premiilor Academiei de film americane din 2013.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.