Simon Gallup, basistul trupei The Cure, a fost împiedicat de o „serioasă problemă personală” să participe duminică la concertul pe care grupul britanic îl avea programat în cadrul Fuji Rock Festival din Japonia, potrivit unui anunţ făcut de formaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Instrumentistul în vârstă de 59 de ani a fost înlocuit de fiul lui, Eden Gallup, îcu 30 de ani mai tânăr, după ce Robert Smith şi ceilalţi membri ai grupului au decis că nu doresc să îşi dezamăgească fanii şi să anuleze show-ul.

„O serioasă problemă personală a basistului nostru Simon a apărut după concertul de la Paleo Festival, joi, şi, drept urmare, Simon nu a putut călători cu noi în Japonia. Fără a vrea să ne dezamăgim minunaţii fani japonezi, şi după discuţii îndelungi, am decis să mergem înainte cu show-ul de la Fuji Festival”, a transmis trupa duminică într-un comunicat, citat de contactmusic.net. 

Trupa i-a mulţumit tânărului basist pentru ajutor, nu a oferit detalii privind problema lui Gallup, însă a precizat că el va reveni alături de The Cure pentru concertul din 3 august de la Moscova şi pentru restul evenimentelor din cadrul turneului. 

The Cure a concertat pe 22 iulie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. A fost pentru prima dată când trupa britanică new wave - post punk, care a debutat în urmă cu 41 de ani, a cântat în România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.