Mark Hoppus, basistul şi solistul trupei Blink-182, a anunţat într-un mesaj publicat pe Instagram că, în urma tratamentului, s-a vindecat de cancerul limfatic cu care fusese diagnosticat la începutul acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzicianul în vârstă de 49 de ani a dezvăluit în luna iunie că a fost diagnosticat cu cancer în stadiul patru. El a făcut anunţul când deja începuse sesiunile de chimioterapie.

„Tocmai m-am întâlnit cu oncologul meu şi am scăpat de cancer!”, a scris el miercuri pe Instagram. „Mulţumesc lui Dumnezeu, universului, prietenilor şi familiei, tuturor care mi-au transmis bunătate, dragoste şi care m-au sprijinit”.

El a adăugat că va fi consultat la fiecare şase luni şi că, până la finalul anului, viaţa lui va reveni la normal. 

„Astăzi este o zi minunată şi mă simt binecuvântat”.

Hoppus, care are un fiu adolescent cu soţia lui, Skye Everly, a adăugat titulatura „cancer destroyer” (distrugător de cancer, n.r.) în descrierea contului său de Twitter.

Blink-182, fondată în 1992, a debutat cu „Cheshire Cat” (1995) şi a cunoscut succesul mondial cu „Enema of the State”, apărut în 1999. Cel mai recent album, „NINE”, a fost lansat în vara anului 2019, după ce discul anterior, „California” (2016), a fost nominalizat la premiile Grammy.

În 2000 şi 2001, trupa a fost premiată la MTV Europe Music Awards, iar videoclipul „All the Small Things", la MTV Video Music Awards. Palmaresul grupului mai cuprinde trei trofee Teen Choice.

Bateristul trupei Blink-182, Travis Baker, a declarat recent că e posibil ca formaţia să lanseze un nou album anul acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.