Cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand a ajutat-o pe fiica în vârstă de 6 ani a lui George Floyd, afro-americanul ucis de poliţiştii din Minneapolis la finalul lunii mai în timpul unei arestări, să devină acţionar Disney.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gianna Floyd a publicat pe Instagram o fotografie în care apare ţinând certificatul de acţionar, alături de mesajul: „Mulţumesc, Barbra Streisand, pentru pachetul meu. Acum sunt acţionar Disney mulţumită ţie”.

Artista i-a oferit Giannei şi două exemplare ale albumelor ei „My Name Is Barbra” (1965) şi „Color Me Barbra” (1966), potrivit Variety.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank You @barbrastreisand for my package, I am now a Disney Stockholder thanks to you A post shared by GIGI FLOYD (@giannapinkfloyd_) on

În prezent, acţiunile Disney costă 115 dolari, iar înainte de pandemie, ele costau între 140 şi 150 de dolari. Nu este cunoscut câte acţiuni a primit Gianna Floyd.

Ea a primit sprijin financiar şi din partea lui Kanye West, care a iniţiat un fond pentru educaţia fetei, iar Texas Southern University i-a oferit o bursă completă, în cazul în care ea alege să urmeze cursuri universitare.

În urma morţii lui George Floyd, pe 25 mai, proteste faţă de abuzurile comise de poliţia americană au avut loc şi continuă în Statele Unite, iar manifestaţii de solidaritatea au avut loc şi în alte ţări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.