Terry Bryant, bărbatul care a luat trofeul Oscar al actriţei Frances McDormand la petrecerea oficială de după gala de duminică seară, neagă că l-ar fi furat, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El s-a filmat ţinând trofeul şi susţinând că îi aparţine şi a publicat imaginile pe contul său de Facebook înainte de a fi arestat.

Avocatul lui Bryant a declarat: „Este o diferenţă între a ţine un Oscar şi lucrurile de care este el acuzat, din acest motiv ne vom prezenta în instanţă”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Bryant a fost reţinut, duminică noapte, de poliţie, eliberat, iar miercuri a participat la o audiere. O altă înfăţişare în faţa judecătorului va avea loc pe 28 martie.

Poliţia a precizat că Bryant deţinea un bilet pentru petrecerea Governors Ball, iar dacă va fi găsit vinovat de furt ar putea primi o pedeapsă cu până la trei ani de închisoare.

Actriţa Frances McDormand şi-a reprimit în aceeaşi seară Oscarul câştigat pentru rolul principal din „Three Billboards outside Ebbing, Missouri”, al doilea după trofeul obţinut în urmă cu 21 de ani, pentru „Fargo”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.