În fiecare an, fostul preşedinte al Statelor Unite Barack Obama îşi împărtăşeşte preferinţele muzicale cu cei celor 123 de milioane de abonaţi pe Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este de acum o tradiţie, în fiecare vară, Barack Obama prezintă o listă cu cele mai îndrăgite melodii. El a publicat-o pe Twitter, marţi. 

 

„În fiecare an, sunt nerăbdător să împărtăşesc playlistul meu de vară, pentru că răspunsurile voastre mă fac să descopăr din nou noi artişti - este dovada că muzica poate cu adevărat să ne unească”, a scris el. 

Această listă muzicală este formată din: „Break my soul” de Beyoncé sau „Vibe out” de Tems, „Saoko” de Rosalia sau „Last Last” de Burna Boy.

Se regăsesc şi clasicele „Save Me” de Aretha Franklin, „Do I move you?” de Nina Simone, „Feelin' Alright” de Joe Cocker, „Let's go crazy” - Prince, „Dancing in the dark” - Bruce Springsteen. 

Melodii dansante ca „Too Good” de Drake şi Rihanna sunt alături de balade precum „Keep lookin' up” de Kacey Musgrave, şi „Apple tree blues” de Caamp sau piesele hip hop - „Tamagotchi” de Omar Apollo, „Die Hard” de Kendrick Lamar. 

Fostul preşedinte al SUA publică şi listele cu lecturile, serialele şi filmele preferate. 

Retras din viaţa politică, Barack Obama se dedică acum divertismentului. Împreună cu soţia sa Michelle, el produce documentare şi filme pentru Netflix. De asemenea, a scris o carte şi a semnat o serie de podcasturi pentru Spotify, cu cântăreţul Bruce Springsteen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.