Balul Bucureştiului Interbelic va avea loc pe 26 mai, la Palatul Cercului Militar Naţional, şi va reuni personaje în rochii în stilul anilor ’20-’30, cu mărgele, papion şi costum, pantofi de dans cu baretă, anunţă organizatorii Fundaţia Calea Victoriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sălile Bizantină şi Gotică de la Cercul Militar Naţional vor găzdui, între orele 20.00-00.00, cea mai cunoscută petrecere interbelică din Bucureşti, ediţia a VI-a. 

Balul Bucureştiului Interbelic se va deschide, în mod festiv, cu muzica interpretată de Orchestra Reprezentativă a Armatei. Maeştri de ceremonie vor fi actorii Raluca Dumitrescu şi Nae Alexandru.

Momentul central al serii va fi concertul actriţei şi cântăreţei de jazz Irina Sârbu, care va anima atmosfera prin cântece celebre din Interbelic şi ritmuri moderne.

Urmează apoi mult-aşteptatul concurs de costume retro, unde cele mai spectaculoase ţinute vor fi premiate cu tot felul de surprize.

Pe tot parcursul serii se va dansa charleston, tango şi pe melodii ritmate. Alături de şcoala de dans Swing Dance Society Bucureşti, participanţii vor învăţa paşi de Lindy Hop & Charleston şi  vor dansa pe muzica de Swing & Jazz a Big Band-urilor anilor ’30-’50.

Costul unui bilet de participare este de 125 lei, cu reducere (110 lei), valabil pentru studenţi, pensionari, deţinătorii cardului de fidelitate şi pentru grupuri de minim 4 persoane. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.