Actriţa Ana de Armas, recent nominalizată la Oscar pentru "Blonde", va fi eroina unui film derivat din universul lui John Wick. Keanu Reeves va avea un rol important.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul film va fi lansat în cinematografe în iulie 2024.

Intitulat "Ballerina", acest film o va avea ca eroină pe Ana de Armas, care îşi confirmă gustul pentru filmele de acţiune după "No Time to Die". Actriţa va juca rolul unui asasin.

Keanu Reeves, interpretul lui John Wick, va avea un rol important în acest film regizat de Len Wiseman ("Underworld", "Die Hard 4"). Vor apărea şi alţi actori din franciză: Ian McShane, Anjelica Huston şi Lance Reddick care a murit luna trecută.

Norman Reedus, cunoscut pentru rolul din serialul "The Walking Dead", completează distribuţia. Chad Stahelski, realizatorul francizei "John Wick", produce "Ballerina". Shay Hatten, scenarist pentru "John Wick 4", semnează şi el acest film.

Lansat la sfârşitul lunii martie, "John Wick 4" a înregistrat cea mai bună lansare din franciză şi a strâns 250 de milioane de dolari până acum. Cele patru filme din saga au încasat peste 830 de milioane de dolari în total.

Un serial spin-off intitulat "The Continental", despre hotelul care găzduieşte asasinii din lumea lui John Wick, este, de asemenea, în pregătire. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.