Avocaţii cântăreţei Taylor Swift au răspuns procesului intentat de un parc de distracţii din Utah cu o acţiune legală pentru încălcarea drepturilor de autor, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa americană a fost dată în judecată, la începutul lunii februarie, de parcul de distracţii Evermore, proprietarii acestuia susţinând că prin cel mai recent album lansat de ea au fost încălcate regulile privind marca înregistrată.

„Evermore” a fost lansat pe 10 decembrie 2020 şi a fost al doilea album-surpriză al lui Swift de anul trecut, după „Folklore”, apărut în iulie.

Pe 22 februarie, avocaţii companiei artistei TAS Rights Management au depus o plângere împotriva Evermore Park, în Tennessee, în care susţin că acesta a încălcat drepturile de autor având în vedere că interpreţii costumaţi ai parcului au interpretat, fără autorizaţie, piese ale lui Swift, în ciuda solicitărilor făcute în trecut de organizaţia BMI, lider în managementul drepturilor muzicale.

Evermore Park solicită un proces cu juraţi şi cere despăgubiri, la fel şi avocaţii lui Swift.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.