Oamenii care cred că tatăl cântăreţei Britney Spears nu ar trebui să aibă tutela asupra finanţelor ei „se înşală foarte mult”, a spus avocata lui într-un interviu acordat postului ABC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vivian Thoreen l-a numit pe James (Jamie) Spears „un tată iubitor cu înverşunare, dedicat şi loial” care a oprit exploatarea ei.

Jamie Spears a fost desemnat tutore al fiicei lui în 2008, după ce ea a dat semne că ar avea probleme de sănătate mintală, însă anul trecut cântăreaţa a început procedurile pentru înlăturarea lui din acest rol.

„Înţeleg că fiecare poveste trebuie să aibă un răufăcător, dar în acest caz oamenii s-au înşelat foarte mult”, a spus Thoreen.

Ea a adăugat că diverse persoane, fără a da nume, au „exploatat-o şi i-au adus prejudicii” cântăreţei şi că Jamie Spears a „salvat-o” de la „o situaţie care îi punea viaţa în pericol”.

„Bunurile lui Britney erau clar gestionate prost şi unii dintre cei din jurul ei profitau financiar de ea”, a mai spus avocata.

Thoreen a mai declarat că tatăl artistei, acum în vârstă de 39 de ani, a „colaborat” pentru că ea să îşi poată „trăi viaţa aşa cum vrea, ca o persoană normală”.

Avocata a spus, contrar celor afirmate anterior de avocatul lui Britney Spears, că cei doi au petrecut anul trecut mai multe zile împreună şi că ea nu şi-a exprimat vreodată dorinţa de a-l înlătura de la administrarea averii.

În luna noiembrie, judecătoarea Brenda Penny a desemnat Bessemer Trust drept co-tutore, însă a respins încercarea cântăreţei de a-l elimina pe tatăl ei complet.

James Spears a obiectat referitor la implicatea Bassemer, susţinând că îi reduce puterea pe care a avut-o în ultimii ani. Judecătoarea i-a respins contestaţia în februarie. O altă audiere este programată pentru 17 martie, la Los Angeles.

Toamna trecută, avocatul artistei a spus că Britney Spears se teme de tatăl ei şi nu îşi va relua cariera atâta timp cât el deţine puterea asupra acesteia. El a reiterat recent dorinţa starului, adăugând că nu este un secret că ea nu îşi mai doreşte ca tatăl său să fie co-tutore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.