Autorităţile californiene au declarat că nu au găsit nicio urmă de localizare a lui Julian Sands, la 12 zile de la dispariţia acestuia. Condiţiile meteo nu permit căutarea în unele zone periculoase, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul britanic, în vârstă de 65 de ani, a dispărut pe 13 ianuarie în timp ce făcea o drumeţie în zona Baldy Bowl din Munţii San Gabriel, la nord de Los Angeles.

Departamentul şerifului din comitatul San Bernardino a declarat că au avut loc "numeroase" căutări terestre şi aeriene.

California a fost lovită recent de furtuni puternice.

Cu toate acestea, departamentul şerifului a precizat că căutările vor continua, "dacă condiţiile meteo şi terestre o vor permite".

Un purtător de cuvânt al departamentului a declarat pentru agenţia de ştiri PA că căutările la sol în zonele mai înalte, în care încă nu au fost efectuate căutări, nu au fost încă posibile din cauza vremii.

Departamentul şerifului din comitatul San Bernardino a declarat că a răspuns la mai mult de o duzină de apeluri pe Muntele San Antonio, cunoscut local ca Mount Baldy, şi în zona înconjurătoare în ultimele patru săptămâni. Acesta i-a avertizat pe excursionişti să "stea departe" de acea zonă, adăugând că este "extrem de periculoasă", chiar şi pentru excursioniştii experimentaţi.

Săptămâna trecută, maşina lui Julian Sands a fost găsită lângă locul în care a fost dată dispărută.

Familia sa a mulţumit autorităţilor pentru eforturile depuse.

La începutul acestei săptămâni, ei au declarat, de asemenea, că sunt "profund impresionaţi" de "revărsarea de dragoste şi sprijin" pe care au primit-o.

Într-o declaraţie, familia a lăudat "echipele de căutare eroice" care lucrează în condiţii meteo dificile "la sol şi în aer pentru a-l aduce pe Julian acasă".

Născut în Yorkshire, Julian Sands a apărut în zeci de filme şi emisiuni TV, dar rolul principal din filmul britanic de dragoste "A Room With A View" din 1985 a fost cel care i-a adus faima la nivel mondial.

El locuieşte în cartierul North Hollywood din Los Angeles împreună cu soţia sa, scriitoarea Evgenia Citkowitz. Ei au doi copii.

Julian Sands a vorbit în trecut despre dragostea sa pentru drumeţii şi alpinism.

Când a fost întrebat în 2020 ce îl face fericit, el a răspuns: "Aproape de vârful unui munte într-o dimineaţă glorioasă şi rece".

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.