„Trăiţi viaţa unui star de la Hollywood”, aceasta este promisiunea unui anunţ postat pe site-ul Airbnb de Ashton Kutcher şi Mila Kunis. Cuplul se oferă să îşi închirieze gratuit vila, situată nu departe de plaja Santa Barbara, sâmbătă, 19 august. Premiul este o cină pentru două persoane în compania celor doi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Casa noastră de pe plaja din Santa Barbara este raiul nostru de linişte, mai ales atunci când avem nevoie să ne reîncărcăm bateriile (părinţii ştiu despre ce vorbim). Cu o privelişte superbă a munţilor Santa Ynez în fundal, nu ducem lipsă de activităţi care să vă facă şederea de neuitat", se arată în anunţ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Ashton Kutcher şi Mila Kunis promit, de asemenea, într-un videoclip postat pe Instagram, să „îşi petreacă noaptea jucând jocuri de societate şi alte pasiuni îndrăgite de familie”. Programul include, de asemenea, o plimbare pe plajă, drumeţii şi explorarea magazinelor şi restaurantelor locale.

Rezervările sunt deja deschise pe site-ul Airbnb. Ashton Kutcher şi Mila Kunis se oferă să găzduiască patru persoane pentru o noapte. „În calitate de actori, antreprenori şi părinţi, ştim cât de important este să ne deconectăm şi să ne reîncărcăm”, explică cuplul pe Instagram.

„Nu este cea mai nebunească idee a mea... Staţi cu noi în casa noastră şi plecaţi ca şi cum am fi prieteni vechi!”, spune Ashton Kutcher în videoclipul care a fost „apreciat” de peste 366.000 de ori pe reţeaua de socializare.

Şi Gwyneth Paltrow şi-a deschis uşile casei sale din Montecito, California, pentru două persoane în perioada 9-10 septembrie. La începutul lunii august, actriţa a publicat un anunţ pe Airbnb în care promitea să împartă „o cină pregătită de un bucătar” şi acces la crama personală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.