Artistul canadian The Weeknd a dezvăluit, într-un interviu acordat Variety, semnificaţia bandajelor faciale purtate la gala American Music Awards din luna noiembrie şi a înfăţişării din videoclipul „Save Your Tears”, care a făcut o parte din presă, dar şi pe mulţi fani să speculeze că a fost supus unor operaţii estetice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Săptămâna aceasta, The Weeknd repetă pentru recitalul pe care îl va susţine pe 7 februarie în pauza finalei Super Bowl.

Videoclipurile realizate pentru single-urile extrase de pe albumul „After Hours” urmăresc un personaj aparte, cu un destin tumultuos.

„Personajul are o noapte chiar nereuşită şi fiecare poate interpreta ce vrea legat de asta”, a spus el. Personajul său trece prin diverse experienţe traumatizante, mai ales fizic, iar, în continuarea poveştii, The Weeknd a ales să apară la gala American Music Awards cu faţa acoperită de bandaje. Fără să iasă din poveste, clipul „Save Your Tears” prezintă protagonistul cu o faţă transformată complet.

În reclama pentru Super Bowl, lansată marţi, The Weeknd arată complet normal.

El a explicat acum: „Este o reflecţie asupra culturii absurde a celebrităţii de la Hollywood şi asupra oamenilor care se auto-manipulează din motive superficiale pentru a mulţumi şi a fi validaţi”. 

Întrebat de ce a ales să devină neatractiv în promovarea celui mai de succes album al său, el a replicat: „Cred că puteţi spune că a fi atractiv nu este important pentru mine, dar o poveste captivantă, este”.

The Weeknd, pe numele real Abel Tesfaye, a devenit unul dintre cele mai titrate nume din ultimul deceniu.

Cel mai recent album al lui, „After Hours”, a ocupat primele locuri în topurile din SUA şi Europa. Este al patrulea album al canadianului care a ajuns pe primul loc în topul american. În plus, single-ul „Blinding Lights” a devenit cea mai longevivă prezenţă în top 5 al Billboard Hot 100.

Artistul în vârstă de 30 de ani a câştigat până acum trei premii Grammy şi era aşteptat să se regăsească în lista nominalizărilor pentru ediţia din 2021, însă a fost trecut cu vederea, spre surprinderea celor mai mulţi.

În luna noiembrie a anului trecut, a fost anunţat că The Weeknd va cânta la finala Super Bowl ce va avea loc pe Raymond James Stadium din Tampa Bay (Florida) pe 7 februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.