Artistul britanic Fin Greenall, pe numele său de scenă FINK, revine pe 7 octombrie alături de trupa sa la Bucureşti, în club Control, într-un show programat la ora 20.00. Un număr total de 450 de bilete s-au pus în vânzare, miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După lansarea "Fink's Sunday Night Blues Club Vol. 1", FINK s-a alăturat celor doi muzicieni Tim Thornton şi Guy Whittaker, dar şi unor invitaţi speciali de marcă pentru a lansa un nou album şi pentru un nou turneu mondial, care include şi România. 

FINK are o activitate de peste 20 de ani în lumina reflectoarelor, nouă albume din care două live şi colaborări cu John Legend, Amy Winehouse sau Professor Green. 

Biletele s-au pus în vânzare, miercuri, online pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.ro, iar primele 100 de bilete costă doar 75 de lei. După epuizarea acestora, biletele vor costa 85 de lei în presale urmând ca la intrare acestea să coste 100 de lei. S-au pus în vânzare doar 450 de bilete, în total.

Online pe www.iabilet.ro, spectatorii pot plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.